شما اینجا هستید

اخبار » پیاده‌سازی سامانه استحقاق‌سنجی در ۶۰۵ بیمارستان دولتی کشور

زنجات – مدیرعامل بیمه سلامت استان زنجان از پیاده‌سازی سامانه استحقاق‌سنجی در ۶۰۵ بیمارستان دولتی کشور خبر داد و گفت: این موضوع در خصوص دارو نیز انجام شده است،

به گزارش انتهاج، طاهر موهبتی در نشست خبری با اشاره به اینکه زنجان یکی از استان‌هایی است که در خصوص رسیدگی اسناد الکترونیکی پیشرفت خوبی داشته است، اظهار کرد: در این زمینه اکنون ۴۵۰ بیمارستان تحت پوشش قرار دارد که تا پایان امسال همه بیمارستان‌ها به این سیستم مجهز خواهند شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر۴۰ میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد و امروز ۷۰ درصد هزینه های درمان مربوط به درمان های سرپایی است، افزود: همچنین در بخش بستری بیش از ۹۰ درصد هزینه‌ها توسط سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص تعرفه دولتی پرداخت می‌شود.

موهبتی ادامه داد: امروز ۲۴۵۰ قلم دارو تحت پوشش خدمات بیمه سلامت بوده و این سازمان ۴۷ هزار لوازم مصرفی و پزشکی را نیز تحت پوشش خود قرار داده است.

وی یادآور شد: آمار مراجعه افراد تحت پوشش این سازمان به مراکز درمانی، حاکی از آن است که در سال ۹۶ حدود ۱۹۰ میلیون بار مراجعه به مراکز تحت درمان سازمان بیمه سلامت داشته‌ایم.

راه‌اندازی پایگاه اطلاعات برخط درمان بیمه‌شدگان در کشور

مدیرعامل بیمه سلامت ایران با یادآوری اینکه این آمار در سال گذشته به دلیل رفع هم‌پوشانی به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسید، تصریح کرد: یکی از برنامه‌های این سازمان که در آینده نزدیک و در بهمن‌ماه امسال محقق خواهد شد، بحث راه‌اندازی پایگاه اطلاعات برخط درمان بیمه‌شدگان در کشور است. علاوه بر این، همه اطلاعات بیمه‌شدگان کشور در همه صندوق‌ها در آن پایگاه متمرکز شده و در این پایگاه استحقاق خدمت خواهد شد.

موهبتی همچنین به موضوع هدفمند کردن بیمه رایگان به سمت گروه‌های نیازمند اشاره کرد و گفت: متاسفانه در گذشته و به دلایل مختلف، برخی از افراد که دارای توان مالی بالایی بودند، تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتند که با هدفمند شدن این موضوع، افرادی تحت این بیمه قرار خواهند گرفت که شرایط واقعی برخورداری از این نوع بیمه را خواهند داشت.

وی به خدماتی که سامانه تایید داروی بیمه سلامت ارائه می‌دهد، اشاره کرد و افزود: ۸۰ درصد هزینه‌های دارویی کشور در این سامانه پرداخت می‌شود و معتقدیم روندی را که در پیش گرفته‌ایم باعث می‌شود که توزیع دارو کنترل شده صورت گرفته و از قاچاق دارو جلوگیری شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران در ادامه با یادآوری اینکه نداشتن توازن بین منابع و مصارف، رعایت نکردن اقتضائات بیمه‌ای و نیز اطلاع نداشتن مردم از خدمات بیمه سلامت، از جمله مشکلات موجود در این حوزه بوده و اقداماتی در راستای حل آن‌ها انجام شده است، اظهار کرد: یکی از بخش‌های هزینه‌بر برای این سازمان، مربوط به بیماران خاص است که حمایت از این بخش هزینه‌بر است که تا به امروز ۱۴۰۰ میلیارد تومان برای ۶۷ هزار بیمار خاص هزینه شده است.

 

 

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری انتهاج | اخبار روز و جدیدترین خبرهای ایران | پایگاه خبری انتهاج | آخرین اخبار روز ،سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ایران و جهان