کرج – معاون سلامت دامپزشکی استان البرز گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۱ هزار کیلو گوشت در استان معدوم و ۷۴ واحد عرضه گوشت نیز به دلایل بهداشتی پلمب شده اند.
به گزارش انتهاج، دکتر علیرضا جمالی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه نظارت و بازرسی از کشتارگاههای دام و طیور و همچنین تمامی فرآیندهای تولید، حمل و نقل و توزیع فرآوردههای خام دامی استان البرز طی ۹ ماهه نخست سال جاری، اظهار کرد: ۹۱ هزار و ۱۸۸ رأس دام در کشتارگاههای استان مورد نظارت بهداشتی قرار گرفت و در جریان این بازرسیها ۴۱ هزار و ۵۰۲ کیلوگرم لاشه به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف حذف شد.
وی افزود: همچنین در عملیات نظارت بهداشتی در حوزه تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان البرز طی ۹ ماهه نخست امسال ۳۶ هزار و ۵۵۶ مورد بازدید انجام شد و ۶۷۹ مورد غیر بهداشتی در سطوح مختلف مورد تذکر قرار گرفت.
ضبط ۲۰۹ هزار و ۵۹۲ کیلوگرم فرآورده خام دامی
وی با بیان اینکه در جریان بازرسیهای انجام شده در بازه زمانی یاد شده ۲۰۹ هزار و ۵۹۲ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد، خاطرنشان کرد: در جریان این بازرسیها از ۹۹۱ مورد نمونه برداری به عمل آمده و برای ۲۰۱ مورد پرونده تشکیل و برای رسیدگی بیشتر به این تخلفات پروندههای مربوطه به مراجع قضائی ارجاع داده شد.
جمالی ادامه داد: در حوزه تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان البرز از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه ۳۷ هزار و ۱۵۵ کیلوگرم از این فرآوردهها معدوم شد.
وی در خصوص عملیات بازرسی و نظارت بهداشتی از کشتارگاههای طیور استان البرز در ۹ ماهه نخست سال جاری نیز تصریح کرد: کشتار ۱۴ میلیون و ۳۴۶ هزار و ۶۶۲ قطعه طیور مورد بازرسی قرار گرفت و ۳۸ هزار و ۳۶۷ قطعه لاشه غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.
- entehaj admin
- کد خبر 138740
- پرینت