شما اینجا هستید

اخبار » تشدید نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی در ماه رمضان

علیرضا نوروزیان مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.

نوروزیان با اشاره به اینکه هر روز از ساعت هشت صبح تا ۲۰ و در مواردی تا ساعت ۲۴ روند نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی ادامه دارد، خاطرنشان کرد: نظارت کارشناسان و بازرسان معاونت بهداشتی دانشگاه، همه روزه و در روز‌های تعطیل انجام می‌شود.

وی گفت: در نظارت بر مراکز پخت مواد غذایی، اسیدیته یا میزان سوختگی روغن مصرفی، دمای محیط، ph مواد غذایی، رطوبت، شوری مواد غذایی، بار میکروبی سطح کار و … در محل سنجش و اندازه‌گیری می‌شود.

نوروزیان افزود: تمامی مراکز عرضه حلیم، آش و زولبیا و بامیه موظف به اخذ تاییدیه از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی هستند و در صورت نداشتن مجوز تعطیل می‌شوند.
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی گفت: نمونه برداری از زولبیا و بامیه و … با تجهیزات پورتابل بازرسی در مکان انجام می‌شود و نظارت‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

وی افزود: در این ایام بر ایستگاه‌های نذری به ویژه اماکنی که اقدام به توزیع چای در لیوان‌های یکبار مصرف می‌کنند نیز نظارت صورت می‌گیرد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری انتهاج | اخبار روز و جدیدترین خبرهای ایران | پایگاه خبری انتهاج | آخرین اخبار روز ،سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ایران و جهان