شما اینجا هستید

اخبار » تبدیل آب شور دریا به آب آشامیدنی بدون اثرات منفی زیست محیطی

تهران- ایرنا- «طاهره جعفری» محقق و استاد دانشگاه عمان موفق شده است بعد از سال‌ها تحقیق، آب دریا را به آب شرب تبدیل کند؛ در این روش نه تنها اثرات زیست‌محیطی در اکوسیستم دریایی ایجاد نشده و انرژی زیادی مصرف نمی‌شود، بلکه محصولات اقتصادی هم به دست می‌آید.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری انتهاج | اخبار روز و جدیدترین خبرهای ایران | پایگاه خبری انتهاج | آخرین اخبار روز ،سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ایران و جهان