به گزارش خبرنگار سایت خبری تحلیلی انتهاج یزد _سید عباس امامی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد در یک نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار ضمن تبریک این روز و گرامیداشت سالروز شهادت شهید محمود صارمی، عملیات تروریستی که منجر به شهادت اسماعیل هنیه شد را محکوم کرد.
امامی در ادامه با تاکید بر کارکرد صندوق کارآفرینی امید، افزود: صندوق کارآفرینی امید ابتدا برای حمایت از فرصتهای شغلی به صورت محدود در دولت هاشمی رفسنجانی تاسیس شد و پس از آن مدتی به نام صندوق مهر امام رضا فعالیت میکرد و در نهایت به صندوق کارآفرینی امید تغییر نام داد.
وی با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید در جهت ایجاد رونق و توسعه اشتغال تسهیلات قرض الحسنه ۴ درصد پرداخت میکند، بیان کرد: در کارکرد جدید صندوق کارآفرینی امید تسهیلات بیش از ۴ درصد نیز وجود دارد همچنین سرمایهگذاری و سپردهگذاری در این صندوق به سایر خدمات اضافه شده که می تواند برای نقدینگی صندوق جهت تامین وام بسیار کمک کننده باشد.
امامی با اشاره به تفاهمنامههایی که با وزارتخانهها و ادارات مختلف توسط صندوق منعقد گردیده به تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: تعدادی از تسهیلات در دولت سیزدهم از طریق کمکهای فنی و اعتباری استان با کمک برخی ادارات کل و از طریق هم افزایی منابع پرداخت شد.
وی به پرداخت ۵ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در دولت سیزدهم توسط این صندوق اشاره کرد و افزود: این تسهیلات به ۴ هزار و ۷۵۷ شغل در استان انجامیده است این در حالیست که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ فقط چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده بود.
*** طرحهای سپرده گذاری و افتتاح حساب صندوق کارآفرینی امید
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد با اشاره به اینکه از ابتدای امسال مبلغ ۳۴۵ میلیارد ریال با ایجاد ۳۱۳ اشتغال پرداخت شده است، گفت: صندوق کارآفرینی امید طرحهای سپرده گذاری و افتتاح حساب مانند طرح روشن، امید ۲ ، امید ۳ و طرح خاص با کارمزد صفر تا ۱۲ درصد را برای عموم افراد جامعه با گردش حساب سه ماهه تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته است.
امامی همچنین به نهضت احیای واحدهای راکد در دولت شهید آیت الله ابراهیم رئیسی اشاره و گفت: ۷۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای احیای ۳۴ واحد نیمه فعال و یا غیر فعال صنعتی کمک شد تا به چرخه اقتصاد برگردند.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه ذاتی صندوق کارآفرینی امید حمایت از اشتغال در روستاها است بیان کرد: منابعی را توسط صندوق توسعه ملی و با همکاری معاونت روستایی به مناطق محروم ریاست جمهوری در اختیار روستاییان استان قرار دادیم.
امامی تصریح کرد: شعار هر روستا یک محصول را جهت تولید، عرضه و فروش همچنین صنایع تبدیلی کشاورزی در روستاها مبنای تسهیلات روستایی قرار دادیم همچنین طرح روستای بدون بیکار را پیگیری کردیم و منجر به شناسایی بیکاران روستاها شد که با تسهیلات پرداختی موفق شدیم نرخ بیکاری در روستاهای استان را کاهش دهیم.
وی به مشاغلی همچون گلیم بافی در ابرکوه، سفال و سرامیک و زیلوی میبد، گیوه بافی مهریز، زیورآلات سنتی و نان خشک صادراتی قوام آباد اشاره و عنوان کرد: این مشاغل توسط صندوق کارآفرین امید در طرح هر روستا یک محصول حمایت و تقویت شدند.
***حمایت از مشاغل دانش بنیان در روستاها
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد با ابراز اینکه حمایت از روستاهای نو فن را در دستور پیگیری داریم، گفت: به منظور انتقال فناوری به روستاها، مشاغل مبتنی بر فنون دانش بنیان را در روستاها تقویت میکنیم.
وی در ادامه به تقویت صندوقهای خرد محلی در روستاها اشاره کرد و اظهار داشت: صندوقهای خرد محلی در روستاها با کمک جهاد کشاورزی، بهزیستی و بسیج سازندگی شناسایی و تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان تقویت شدند.
- زینب زارع / یزد
- کد خبر 229837
- پرینت