شما اینجا هستید

اخبار » مهم‌ترین مصوبات سفر رئیس‌جمهور به خراسان شمالی همچنان عملیاتی نشده است‌

بجنورد – به گزارش انتهاج به نقل از تسنیم علی اکبری اظهار داشت: علی‌رغم تصویب قانون در برنامه‌های مختلف پنج ساله و همچنین برنامه ششم و بودجه‌های سنواتی در جهت اجرای تخصیص اعتبارات توازن منطقه‌ای اما متاسفانه منطقه محروم خراسان شمالی از این حیث بسیار متضرر می‌شود.

وی بابیان اینکه داد و فریادهای ما در مجلس شورای اسلامی آن‌گونه که باید موثر واقع شود٬ نمی‌شود افزود: از رئیس مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم در ارتباط با برقراری عدالت در تخصیص اعتبارات توازن منطقه‌ای تذکر جدی داشته باشد.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبات اجرا نشده سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی در سال ۹۴ تصریح کرد: متاسفانه جاده بجنورد به جنگل گلستان به جاده مرگ مشهور شده چراکه علی‌رغم پیش‌بینی اعتبار تکمیل این جاده در سفر رئیس دولت تدبیر و امید به استان٬ اما همچنان این پروژه تنها از سوی منطقه خراسان شمالی معطل مانده است.

پروژه راه آهن جنبه اجرایی پیدا نکرده

اکبری با انتقاد از دولت درخصوص عدم اجرای راه‌آهن نقاب-اسفراین-بجنورد-شیروان٬ خاطرنشان کرد: اعتبار راه آهن نقاب اسفراین بجنورد شیروان در صندوق ذخیره ملی پیش بینی شده اما علی‌رغم قول به نمایندگان استان مبنی بر به صدا درآمدن بوق قطار٬ اما همچنان این پروژه جنبه اجرایی پیدا نکرده است.

وی با بیان اینکه تمایل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در منطقه محروم خراسان شمالی بسیار کم است٬ افزود: انتظار داریم تا از ظرفیت دستگاه‌های خصوصی که منابع و اعتبار و سرمایه قابل توجهی در اختیار دارند٬ استفاده شود تا اشتغال در خراسان شمالی رونق یابد.

نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی با اظهار اینکه کلنگ پروژه توسعه پتروشیمی خراسان همچنان بر روی زمین مانده است ادامه داد: در سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی ۵ هزار میلیارد تومان جهت توسعه پتروشیمی در نظر گرفته شد اما متأسفانه پس از آن هر بار که پیگیری کردیم به نتیجه نرسیدیم لذا انتظار داریم شستا به وظایف خود در این خصوص عمل کند.

اکبری افزود: متاسفانه خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌های برخوردار رتبه ۲۸ تا ۳۱ کشور را به خود اختصاص داده است.

وی در پایان با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی در روستاها اضافه کرد: خوشبختانه به تعداد زیادی از واحدهای مسکونی روستایی که در حادثه سیل اخیر خسارت دیده اند٬ تسهیلات ابلاغ شده٬ اما در بخش کشاورزی به ویژه در راه‌های مزارع تقریباً همه روستاها مشکل دارند که این مهم معیشت و اشتغال روستایی را تحت تأثیر قرار داده است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری انتهاج | اخبار روز و جدیدترین خبرهای ایران | پایگاه خبری انتهاج | آخرین اخبار روز ،سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ایران و جهان