اسفراین-در شش ماه اول امسال ۲۰۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
به گزارش انتهاج، مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی اسفراین با بیان اینکه در شش ماهه اول امسال تاکنون ۴ هزار و ۸۶۸ بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا در اسفراین به همت تیم بازرسی بهداشت محیط انجام شده است گفت : در این مدت ۲۰۰ کیلو گرم مواد غذایی و ۸۵ لیتر نوشیدنی فاسد کشف و معدوم شد.
سعید بخشنده با اشاره به اینکه نمونه برداری از آب و کلر سنجی نیز از دیگر اقداماتی است که تیم بازرسی برای بررسی آب آشامیدنی در مناطق مختلف انجام می دهد افزود : ۱۱ هزار و ۸۹۵ مورد کلر سنجی انجام شد.
وی گفت : شهروندان اسفراینی شماره سه رقمی ۱۹۰ را برای اعلام هر گونه تخلف بهداشتی به یاد داشته باشند.